fbpx

Politica de confidențialitate 

Politica de utilizare a datelor cu caracter personal

Conform Legislației în vigoare, Legea nr 677/2001 cu referire la protecția persoanelor în raport cu prelucrarea datelor personale, compania noastră se obligă să respecte în stricte condiții de siguranță, datele personale furnizate de utilizatori.

S.C TRUSTHEAD SERVICES S.R.L., având calitatea de administrator, proprietar și autor al website-ului www.kuttstore.ro, se angajează să respecte siguranța folosirii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor website-ului în chestiune și să respecte caracterul privat al acestor date.

Conform dispozițiilor Regulamentului UE 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal ce abrogă/anulează Legea nr. 677/2001 privitoare la protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor lor personale și libera lor circulație, S.C. TRUSTHEAD SERVICES S.R.L. se obligă să folosească în condiții sigure și doar pentru scopurile specificate mai jos, datele personale furnizate de utilizatorii website-ului www.kuttstore.ro.

S.C. TRUSTHEAD SERVICES S.R.L. garantează că datele personale furnizate prin intermediul site-ului nostru, vor rămâne confidențiale, conform dispozițiilor Regulamentului UE 679/2016 privitor la protecția datelor personale. Citind acest document, veți reuși să cunoașteți care sunt drepturile ce vă revin conform legilor în vigoare. Aceste drepturi, conform cu dipozițiile Regulamentului UE 679/2016 pentru persoanele înregistrate, la care facem referire, sunt:

  • Dreptul de opoziție
  • Dreptul de a se adresa justiției
  • Dreptul la informare
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal
  • Dreptul de a interveni asupra datelor de caracter personal
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Politica de confidențialitate promovată de Kuttstore.ro explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.

Date cu caracter personal: orice informații despre o persoană ce poate contribui mai mult sau mai puțin la identificarea acesteia. Aceste informații pot fi caracteristici fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale, dar și informații ce pot identifica persoana în mod precis, precum CNP-ul persoanei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: reprezintă orice tip de operațiune sau set de operațiuni ce se face automat sau neautomat asupra datelor cu caracter personal.Operațiunile posibile pot fi: colectarea, organizarea, înregistrarea, stocarea, extragerea, adaptarea / modificarea, consultarea, alăturarea / combinarea, utilizarea, ștergerea, blocarea, distrugerea, etc.

Stocarea: păstrarea datelor cu caracter personal pe orice fel de suport.

Operator: persoanele fizice sau juridice de natură privată sau publică, incluzând chiar și autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale instituțiilor, ce pot stabili scopul și modul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ce tip de informații personale colectăm:

Putem colecta următoarele categorii de date personale:

  • numele și denumirea persoanei fizice sau a companiei
  • informațiile de contact, inclusiv adresa de email
  • informații cu caracter demografic precum codul poștal, adresa, numărul de telefon ș.a.
  • alte informații utile pentru sondajele clienți și/sau oferte promoționale

Ce putem face cu informațiile colectate

Vă cerem anumite informații cu caracter personal în general pentru a vă înțelege mai bine preferințele și a fi capabili să vă oferim servicii îmbunătățite și în particular pentru următoarele motive:

  • păstrarea unei arhive interne.
  • îmbunătățirea serviciilor și/sau a produselor.
  • trimiterea de e-mail-uri promoționale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informații pe care considerăm că le veți găsi interesante, folosind adresa de e-mail comunicată de către dumneavoastră.
  • contactarea în scopuri promoționale și de sondare a pieței. Acestea pot fi prin e-mail, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, Instagram, Twitter), la telefon, prin fax sau folosind serviciile tradiționale de poștă. Putem de asemenea folosi informațiile dumneavoastră pentru a adapta website-ul nostru la cerințele și interesele dumneavoastră.
  • informarea utilizatorilor/clienților privind evolutia și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmarire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Kuttstore.ro nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate nimănui. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenziile și pentru a servi cât mai bine clienții noștri cu informații complete referitoare la starea comenziilor sau a livrării.

Compania noastră poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entități, care sunt în relație de parteneriat dar cu condiția păstrării confidențialității, care oferă garanția ca datele personale sunt păstrate în siguranță conform legislației în vigoare. Acești parteneri pot fi: firme de expedie sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plată, asiguratori sau companii care dezvolta interfațe și programe software personalizate pentru noi.

La înregistrarea pe site, prin completarea formularului de comandă și înregistrarea, cu datele personale, inclusiv CNP-ul, utilizatorul își oferă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Informațiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere către Poliție, Instanțe Judecătorești și Parchetul General dar și unor instituții și organe abilitate conform legii, în urma unei cereri depuse de acestea.

Caută

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.